Administrator
Oto moje bióro w którym można składać prośby o walki lub przychodzić w pilnych sprawach. A i ja tu ustanawiam prawo
Smackdown
Chce walki o pas WHC Czy to mozliwe??
Ostatnio edytowany przez Kofi Kingston (2010-10-06 18:02:25)
Administrator
Odpowiadam:
-Zobaczymy co da się zrobić panie... Kingston, ale forum zostało dopiero otworzone i nie ma pewności o jakie pasy będą rozgrywane walki i kiedy. Jak będę tworzył kartę na przyszłe SD to zobaczymy.
Smackdown
pukam,wchodze witam sie z Teddym i mowie
*Witam Teddy!chcialbym podpisac kontrakt z Smackdown!*
Smackdown
Nagle gaśnie światło a gdy po chwili znów się zapala w biurze GM SD widać The Undertekera
- Teddy chciałbym otrzymać walkę o pas WHC - mówie
Administrator
Mówię lekko uniesionym głosem:
-Spokojnie... Show kontrakt zostanie później podpisany, ale już jesteś w Smackdown. A Andertaker, powiem to co powiedziałem Kofi'emu... jeszcze nie wiadomo, forum zostało dopiero otwarte i nie możemy od tak sobie rozdać posów. Zobaczę co da się zrobić, a proszę was obu o stworzenie postaci. Miłego dnia ^^ .
Smackdown
Wchodzę do biura wyraźnie się śpiesząc i mówię:
-Przepraszam że bez zapowiedzi ale chciałem prosić o walkę na przyszłej gali SD.
Nie czekając na odpowiedź wychodzę.
Diva
wchodzę do biura SD i mówie
-chcę podpisać kontrakt...
Administrator
Mówię:
Dobrze, kontrakt zostanie podpisany. Do tego czasu zrób postać
Smackdown
Wchodze do Biura Teddy'ego i mowie:
*Jak juz wiesz przegralem z Kingstonem?!,jesli nie bede walczyl w team Smackdown na Bragging Rights to odchodze!!!*czekam na odpowiedz,jesli ja uslysze to wychodze...
Ostatnio edytowany przez Daniel Bryan (2010-10-10 15:08:44)
Administrator
Śmieję się jak opętany, a następnie mówię:
-Niestety ta jedna przegrana o niczym nie świadczy... Kontrakt zostanie zerwany kiedy Ja uznam że nie jesteś potrzebny w SD.
Smackdown
Odchodze!